Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 feuilles de basilic frais
- 40 g de jus de citron
- 50 g d'huile d'olive
- 5 g de sel, et 2 pincées pour la vinaigrette
- 2 pincées de poivre moulu
- 100 g de mozzarella de bufflonne, détaillée en dés
- 2 pêches, détaillées en dés
- 1000 g d'eau
- 300 g de quinoa
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1335.8 kJ / 319.3 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 33.8 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 543.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu light - Salade aux figues, raisins, feta et quinoa
30min
Salade de saumon, quinoa, épinards et avocats
25min
Salade de poulet, pomme, chou-fleur et avocat
40 Min
Salade de quinoa, tomates, pois chiches et mozza
25min
Salade de pâtes, carottes, crumble et chèvre
25min
Salade de penne à l'italienne
35 Min
Salade détox
10min
Salade de blé au vinaigre balsamique
40 Min
Salade de quinoa aux herbes et à la feta
35 Min
Salade de blé printanière au chèvre et au pesto
25min
Blé, lentilles, cranberries, noix et mimolette
25min
Taboulé de quinoa exotique aux crevettes
45min