Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gros oignon, coupé en morceaux de 2 cm
- 2 c. à soupe d'huile de pépins de raisin
- 1 c. à soupe pâte de curry rouge
- 2 c. à soupe de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 400 g de lait de coco
- 600 g de poisson blanc (lotte ou congre) coupé en morceaux de 4 cm
- 50 g de tahini
- le jus d'un citron jaune
- 8 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 1 petit piment frais vert, émincé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1865 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry vert de porc aux aubergines
40min
Poulet tikka masala
2 Std.
Curry de poisson
45 Min
Saumon confit à l'huile, salsa à l'orange
13h
Curry de canard à l'ananas
30min
Curry de crevettes à la citronnelle
35min
Saumon laqué
50min
Curry de potiron aux crevettes
55min
Curry thaï de thon, lait de coco et riz
25min
Biryani de crevettes, fruits secs et safran
35min
Githeri (ragoût de maïs, haricots rouges et crevettes)
50min
Tajine de daurade au citron confit
40min