Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gros oignon, coupé en morceaux de 2 cm
- 2 c. à soupe d'huile de pépins de raisin
- 1 c. à soupe pâte de curry rouge
- 2 c. à soupe de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 400 g de lait de coco
- 600 g de poisson blanc (lotte ou congre) coupé en morceaux de 4 cm
- 50 g de tahini
- le jus d'un citron jaune
- 8 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 1 petit piment frais vert, émincé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1865 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet tikka masala
35min
Curry thaï de gambas à l’eau de coco, nouilles de riz
30min
Curry thaï de thon, lait de coco et riz
25 min
Poulet tikka masala
2h
Biryani de crevettes, fruits secs et safran
35min
Curry de lotte au lait de coco et petits légumes
1h 35 min
Petits flans vapeur de cabillaud à la thaïe
1h 5min
Mafé au poisson
1h 5min
Cocotte thaïe
45 Min
Poulet thaï, choux pak-choï à la vapeur
1h 15min
Curry vert de cabillaud
50min
Poulet aux noix de cajou et basilic thaï
45 Min