Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gros oignon, coupé en morceaux de 2 cm
- 2 c. à soupe d'huile de pépins de raisin
- 1 c. à soupe pâte de curry rouge
- 2 c. à soupe de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 400 g de lait de coco
- 600 g de poisson blanc (lotte ou congre) coupé en morceaux de 4 cm
- 50 g de tahini
- le jus d'un citron jaune
- 8 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 1 petit piment frais vert, émincé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1865 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cocotte thaïe
45 min
Curry thaï de thon, lait de coco et riz
25 Min
Mijoté de lotte aux épices
50 min
Crevettes sautées au porto
30 min
Soupe de crevettes, coco et vermicelles
25 Min
Poisson sauce aigre-douce
50 min
Curry de crevettes coco-tomates-carottes
45 min
Githeri (ragoût de maïs, haricots rouges et crevettes)
50 min
Lieu jaune au curry rouge
45 min
Soupe phô au poulet
5 Std. 10 Min
Petits flans vapeur de cabillaud à la thaïe
1 godz. 5 min
Biryani de crevettes, fruits secs et safran
35min