Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon jaune, coupé en quatre
- 1 c. à soupe de ras el-hanout
- ¼ c. à café de gingembre en poudre
- 2 pincées de cannelle en poudre
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- du sel
- du poivre moulu
- 2 navets boule d'or, coupés en quatre
- 250 g de potimarron, en gros morceaux
- 300 g de patates douces, en gros dés
- 1 poireau, en tronçons
- 4 topinambours, en morceaux
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 250 g de pois chiches en conserve, égouttés
- 700 g d'eau
- 300 g de boulgour complet
- 300 g d'eau chaude
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2029 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 3 g
Alternatieve recepten
Poireaux au curry, riz semi-complet et œufs mollets
55 min
Pâtes aux légumes d'automne
50 min
Choux farcis au quinoa rouge
1 godz. 5 min
Couscous aux légumes d'hiver
1 godz. 40 min
Curry de pois chiches, orzo et épinards
30 min
Couscous aux légumes
40 min
Mijoté de lentilles aux carottes et œufs mollets
30 min
Bowl de lentilles et légumes verts
40 min
Curry de pois chiches aux épinards, riz aux cranberries
35min
Dhal de lentilles corail, chou-fleur et patate douce
50 min
Curry de légumes (chou-fleur, courge, patate douce et panais)
1 godz. 5 min
Dahl de lentilles, brocolis et chou-fleur
45 min