Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1450 g d'eau
- 200 g de quinoa, mélangé
- 20 g de beurre
- 2 cubes de bouillon de légumes
- 3 c. à café de ras el-hanout
- 1 c. à soupe de graines de coriandre
- ½ c. à café de piment de Cayenne en poudre
- 2 carottes, en bâtonnets
- 1 gros oignon, blanc, coupé en 8
- 1 panais, en rondelles
- 200 g de courge butternut, en gros dés
- 120 g de pois chiches en conserve
- 2 citrons confits, épépinés et hachés grossièrement
- 50 g de raisins secs
- 10 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1624 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Lentilles de Cilaos
50min
Tikka bowl façon dahl
55 min
Dahl de pois cassés
1u. 55min
Riz cantonais au tofu
1 Std.
Ragoût veggie de haricots rouges
1h 25min
Spaghetti complets, sauce aux lentilles et carottes
45 min
Riz épicé aux lentilles et aux oignons frits
1 Std. 15 Min
Dahl de pois cassés à la patate douce
13 Std. 25 Min
Curry de pois chiches aux épinards, riz aux cranberries
35min
Mijoté de lentilles aux carottes et œufs mollets
30 min
Couscous de légumes d’hiver au boulgour complet
55 min
Ragoût de haricots œil noir aux légumes
2 Std. 35 Min