Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 potimarron, coupé en tranches fines
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 4 gousses d'ail, dégermées
- 830 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 300 g de quinoa
- 60 g de graines de lin
- 50 g de moutarde
-
30
g d'huile de noix
of 30 g d'huile de colza - 30 g de vinaigre de cidre
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 pomme bio, coupée en fines tranches
- 2 avocats, coupés en tranches
- 2 betteraves crues de petite taille, pelées et coupées en fins bâtonnets
- 200 g de feta, émiettée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3575 kJ / 856 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 50 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de blé, concombre, œufs durs et carottes
40 min
Poke bowl mauve
3 Std.
Poke bowl jaune
1 Std. 50 Min
Menu light - Bowl d'hiver au poulet et à la patate douce
1 godz. 5 min
Burger végétarien à la betterave
3h 25min
Salade de butternut, feta, maïs et cranberries
35 min
Salade de boulgour aux pois chiches
2 godz. 45 min
Salade de quinoa aux moules
30 min
Wraps de quinoa et sauce coriandre
40 min
Blaff de légumes
35 min
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50 min
Biryani aux légumes et aux fruits secs
35 min