Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 potimarron, coupé en tranches fines
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 4 gousses d'ail, dégermées
- 830 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 300 g de quinoa
- 60 g de graines de lin
- 50 g de moutarde
-
30
g d'huile de noix
of 30 g d'huile de colza - 30 g de vinaigre de cidre
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 pomme bio, coupée en fines tranches
- 2 avocats, coupés en tranches
- 2 betteraves crues de petite taille, pelées et coupées en fins bâtonnets
- 200 g de feta, émiettée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3575 kJ / 856 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 50 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de boulgour aux pois chiches
2h 45 min
Riz complet, légumes d'automne vapeur et sauce au yaourt
45 min
Spaghetti de patate douce, pesto aux herbes
40 min
Salade de boulgour, chou-fleur et brocoli en deux textures
1h 10 min
Salade de quinoa aux moules
30 min
Cheesecake vegan à la cerise
5 Std. 20 Min
Salade de haricots et poulet farci
40 min
Curry de légumes à la semoule (sous-vide)
1 Std. 45 Min
Poke bowl mauve
3h
Wraps de quinoa et sauce coriandre
40 min
Menu light - Bowl d'hiver au poulet et à la patate douce
1 Std. 5 Min
Couscous de boulgour aux six légumes
50 min