Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 potimarron, coupé en tranches fines
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 4 gousses d'ail, dégermées
- 830 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 300 g de quinoa
- 60 g de graines de lin
- 50 g de moutarde
-
30
g d'huile de noix
of 30 g d'huile de colza - 30 g de vinaigre de cidre
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 pomme bio, coupée en fines tranches
- 2 avocats, coupés en tranches
- 2 betteraves crues de petite taille, pelées et coupées en fins bâtonnets
- 200 g de feta, émiettée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3575 kJ / 856 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 50 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu light - Bowl d'hiver au poulet et à la patate douce
1h 5min
Salade de quinoa aux moules
30min
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50 min
Burger végétarien à la betterave
3h 25min
Salade de lentilles, raisin, potimarron et chèvre
45 Min
Salade de haricots et poulet farci
40min
Riz aux courgettes, guacamole et tortillas
35min
Salade de boulgour, aubergines et grenade
30min
Buddha bowl au quinoa et légumes variés
24 godz.
Lentilles vertes à la badiane et panais, craquants d’emmental
50 min
Quinoa aux aubergines et patates douces
45 Min
Wraps de quinoa et sauce coriandre
40min