Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g d'oignons, coupés en quatre
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive
-
1
c. à café de paprika fumé, moulu
of 1 c. à café de paprika doux en poudre - 40 g de mélasse
- 1 c. à soupe de sauce Worcestershire (optioneel)
- 1 c. à café de moutarde
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 550 g de haricots borlotti, en conserve, égouttés (poids net égoutté)
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 754.7 kJ / 179.5 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 5.7 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potée de haricots azuki à la provençale
13h
Bouillon de légumes, soba et œufs mollets
40 min
Dahl noir crémeux et chou-fleur rôti
16h 25min
Poêlée de tofu et céleri sucré salé
2 Std.
Spaghetti complets aux épinards et à l'ail
35min
Chili sans viande
1h
Gigantes d'haricots blancs et bouillon de tomate
45 min
Dhal
1 godz. 40 min
Chili végétarien
1 godz. 5 min
Chakalaka (Mijoté de haricots blancs et poivron)
30 min
Curry de lentilles et citrouille à la vapeur
1sa 15 dk
Mujaddara (Riz au lentilles)
1h