![Spanakopitas à la feta et à l'aneth Spanakopitas à la feta et à l'aneth](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EBD55B15-1D98-410A-8214-1C773FBBC4F9/Derivates/70439e0c-f772-4fa6-bb2b-f8cd8f94c414.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'épinards frais
- 500 g d'eau
- 1 bouquet d'aneth frais, équeuté
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de feta
- 100 g d'huile d'olive
- 8 - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1063 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Tzatziki
15 min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1 Std.
Spanakopita aux épinards
1 Std. 15 Min
Menu veggie - Avocado toasts aux pois chiches et tomates cerise
1 Std.
Falafels
12 Std. 45 Min
Rekakats libanais
45 min
Tahini maison
15 min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30 min
Bagel au bleu des Causses
1 godz. 20 min
Pains pita à l'aubergine, œuf et sauce yaourt
35 min
Samoussa aux épinards
1 Std.
Tourte à la grecque aux épinards et à la feta
1 Std.