Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'épinards frais
- 500 g d'eau
- 1 bouquet d'aneth frais, équeuté
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de feta
- 100 g d'huile d'olive
- 8 - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1063 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Samoussas à la tomate et à la ricotta
35min
Pommes de terre farcies au pesto
45 min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1h 20 min
Empañadas
2h 15 min
Tartine petits pois, feta et herbes fraîches
20 min
Conchiglioni farcis aux champignons
45 min
Rekakats libanais
45 min
Aubergines à la bonifacienne
2 Std.
Salade thaïe aux crevettes
1h 25 min
Socca aux légumes d'été
55 min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30 min
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35min