Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de millet en grains, décortiqué
- 400 g d'eau
- 100 g de poivron rouge, coupé en morceaux
- 150 g de concombre, coupé en petits tronçons
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de jus de citron
- 150 g de tomates, coupées en brunoise
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés finement
- 25 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 897 kJ / 213.8 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 28.8 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 249.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mix de farines sans gluten
5 min
Friand aux légumes sans gluten
45 min
Pâte brisée sans gluten
5 min
Pizza sans gluten à base de courgette
4 Std. 50 Min
Lasagnes au tofu et au chou sans gluten
2 godz.
Crackers à l'amarante sans gluten
25 Min
Soufflé de millet au thon sans gluten
1h 15 min
Boisson végétale à l'amande
12hod. 15min
Salade de chou-fleur-haricots rouges
10 min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 godz. 10 min
Pâte sablée sans gluten
5 min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30min