Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 100 g de noix décortiquées
- 1 c. à soupe d'herbes aromatiques variées, déshydratées (basilic, origan, thym, romarin...)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de lait d'avoine
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de légumes variés crus (carotte, céleri, poivron, concombre par ex.), coupés en bâtonnets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1133 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 174 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coleslaw quadricolore
20min
Houmous
10min
Tzatziki
3 godz. 5 min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2 Std. 40 Min
Dip artichaut-mascarpone
15min
Houmous de haricots blancs et noix de cajou
15min
Houmous de lentilles corail et poivron
1h 20min
Tartinade de petits pois aux amandes
20min
Houmous de courgette
10min
Tzatziki comme en Grèce
40min
Tzatziki
15min
Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
20min