Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g de poireau, coupé en tronçons
- 15 g de beurre
- 500 g de panais, coupés en morceaux
- 500 g d'eau
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 150 g de petits pois frais ou surgelés
- crème liquide 30-40% m.g., pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1266.5 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 330.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe aux pois avec crème fraîche et jambon croustillant
1h
Soupe brocoli-gorgonzola
40min
Velouté de châtaignes, céleri-rave et noisettes
50min
Soupe d'asperges et brochette de saumon
35min
Gratin de fenouil - Soupe de salade verte et croûtons
1h 30min
Soupe froide de melon à l’anis, yaourt de brebis au miel
1h 15min
Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois
25min
Soupe châtaignes-champignons, croûtons de pain d’épice
50min
Crème de brocoli, avoine et noisettes
55min
Soupe végétalienne aux champignons, poireaux et riz sauvage avec pain grillé
45min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30min
Tarte aux légumes et pois chiches, salade fraîche
1h 5min