Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g de poireau, coupé en tronçons
- 15 g de beurre
- 500 g de panais, coupés en morceaux
- 500 g d'eau
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 150 g de petits pois frais ou surgelés
- crème liquide 30-40% m.g., pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1266.5 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 330.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouillon aux patates douce, poireaux, piment d'Espelette et à l'ail
50min
Brandade d'effiloché d'agneau
3h 30min
Soupe de panais aux oignons caramélisés
55min
Soupe de lentilles aux épinards et au poulet
40min
Recette du chef Eric Guérin : Lotte champignons noisettes, panais, jus de champignon sarrasin et condiment ail
1h 30min
Velouté de carottes au gingembre, dés de feta et amandes grillées
1 Std. 5 Min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30min
Timbale de poulet feuilletée
1h 10 min
Vichyssoise aux petits pois et au maquereau fumé
40min
Crème de brocoli, avoine et noisettes
55min
Soupe de pois chiches et boulettes de dinde
45min
Soupe de haricots blancs à la tomate et magret séché
12h 55 min