Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g de poireau, coupé en tronçons
- 15 g de beurre
- 500 g de panais, coupés en morceaux
- 500 g d'eau
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 150 g de petits pois frais ou surgelés
- crème liquide 30-40% m.g., pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1266.5 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 330.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de champignons marrons-bacon
50 Min
Soupe épicée de lentilles corail et tomates, pommes de terre farcies
55 Min
Salade de haricots verts et fèves, sauce au tahin et œufs mollets
1 Std. 5 Min
Soupe hongroise aux champignons
30 Min
Focaccia aux champignons et butternut
2h
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30 Min
Bouillon aux patates douce, poireaux, piment d'Espelette et à l'ail
50 Min
Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois
25min
Soupe de poireau gratinée
55 Min
Lasagne de bœuf aux artichauts et à la scamorza
1h 35min
Soupe au chou, carotte, pommes de terre et haddock fumé
45 Min
Velouté de poireaux, fenouil, pommes de terre et coques
55 Min