![Velouté de panais, petits pois et moules Velouté de panais, petits pois et moules](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0d9d3fb10fabaa0a419dd03efb13b7fa/Derivates/3fbb774450e9f65d4d0d51dd8330053e4181f83a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g de poireau, coupé en tronçons
- 15 g de beurre
- 500 g de panais, coupés en morceaux
- 500 g d'eau
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 150 g de petits pois frais ou surgelés
- crème liquide 30-40% m.g., pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1266.5 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 330.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Financiers salés aux asperges et saumon sauce agrume
35min
Soupe rapide au curry avec poulet, choux de Bruxelles et petits pains
45min
Pizza aux légumes d'hiver et fromage à raclette fumé
2h
Velouté de betteraves, poireau, pommes, sarrasin et noix
30 Min
Truffes à l'orange, sablés au curry et crème anglaise curry-orange
1 Std. 15 Min
Pain seigle plat et guacamole aux sardines
1 Std. 45 Min
Soupe de pommes de terre et champignons séchés
35min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30 Min
Flan au topinambour, sauce au gruyère
40 Min
Soupe hongroise aux champignons
30 Min
Ragoût de champignons, saucisses et l'orge
55 Min
Gaspacho tomate-poivron et salsa câpres-abricots moelleux
10 Min