Compatibele versies
Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 échalote
- 30 g de beurre
- 200 g d'épinards frais
- 400 g de lait de coco
- 100 g de crème liquide entière
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 50 g de parmesan râpé
- 150 g de maquereau fumé, émietté
- 1 c. à café de paprika
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1012.3 kJ / 244.6 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 342.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartinable d'ananas et avocat aux épices cajun
15 Min
Cannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 Std. 15 Min
Tartare de daurade à la vanille
1 Std. 10 Min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1 Std. 45 Min
Houmous feta et roquette
10 Min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2h 40min
Cheesecake aux radis
3h 35min
Verrine de houmous au fromage blanc et crevettes
14 godz.
Bouchées de betterave, chèvre et pesto de roquette
30 Min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min
Mini-financiers chèvre et miel
35 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min