Compatibele versies
Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 échalote
- 30 g de beurre
- 200 g d'épinards frais
- 400 g de lait de coco
- 100 g de crème liquide entière
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 50 g de parmesan râpé
- 150 g de maquereau fumé, émietté
- 1 c. à café de paprika
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1012.3 kJ / 244.6 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 342.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2hod. 20min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1 Std. 45 Min
Verrines de crème d'asperges
2 Std. 35 Min
Gougères au piment d'Espelette
1 godz. 5 min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2 Std. 40 Min
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20 min
Salade alsacienne revisitée sur sablé parmesan
1hod.
Houmous au pesto et aux tomates séchées
15 min
Soupe froide au curry rouge
10 min
Poires gratinées bleu et noisettes
30 min
Gaspacho melon, abricot et feta
30 min
Velouté de tomates au sarrasin et beaufort
30 min