Compatibele versies
Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 échalote
- 30 g de beurre
- 200 g d'épinards frais
- 400 g de lait de coco
- 100 g de crème liquide entière
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 50 g de parmesan râpé
- 150 g de maquereau fumé, émietté
- 1 c. à café de paprika
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1012.3 kJ / 244.6 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 342.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15min
Miniclafoutis de légumes
45min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2 Std. 40 Min
Verrines de crème d'asperges
2 Std. 35 Min
Verrine de saint-jacques au chou chinois
15min
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20 λεπτ.
Crackers de galette et mousse de crevettes
40 Min
Mousses de betterave en deux façons
15min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 Std. 35 Min
Verrine de houmous au fromage blanc et crevettes
14 Std.
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1h 45 min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55min