Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'abricots frais, coupés en morceaux
- 50 g d'eau
- 30 g de vinaigre balsamique, et un peu pour la finition
- 80 g de tomate, coupée en morceaux
- ½ c. à café de paprika doux en poudre, et un peu pour la finition (optioneel)
- 1 pincée de sel
- 40 g de jambon serrano, coupé en morceaux
-
150
g de fromage de chèvre, détaillé en cubes (1-2 cm)
of 150 g de feta, émiettée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 964 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 372 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gaspacho concombre-feta
10 min
Soupe froide de courgette à la grecque
2h 15 min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 Min
Gaspacho concombre et pomme
10 min
Menu express - Soupe de pastèque au balsamique
20min
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12h
Soupe de melon au basilic
2h 15 min
Soupe de melon vanillée à la menthe
5 min
Gaspacho tomate-fraise
2h 15 min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10 min
Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
45 min
Gaspacho melon, concombre, menthe, thé et gingembre
25 Min