Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 350 g de panais, coupés en morceaux
- 350 g de topinambours, coupés en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de lait
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 4 pincées de piment d'Espelette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1595 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 949.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulasch aux lentilles et aux champignons
45min
Soupe châtaignes-champignons, croûtons de pain d’épice
50min
Soupe de patates douces à la noisette et filets de dinde aux herbes
55min
Soupe au chou, carotte, pommes de terre et haddock fumé
45min
Velouté de poireaux, fenouil, pommes de terre et coques
55min
Gaspacho de carotte
1 Std. 40 Min
Velouté de topinambour
45min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1 Std.
Soupe de champignons marrons-bacon
50min
Velouté de fenouil à la carotte blanche
40min
Velouté de châtaignes et céleri
40min
Mousseline de céleri-rave
45min