Compatibele versies
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce balsamique.
- 60 g de sucre en poudre
- 120 g de vinaigre balsamique
- 800 g de poivrons rouges, épépinés et coupés en morceaux
- 200 g de tomates, coupées en quatre et épépinées
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 2 gousses d'ail, coupées en deux
- 160 g de jus d'orange
- 80 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 543.3 kJ / 130.3 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 584.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gaspacho concombre-feta
10 min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 min
Gaspacho petit pois-menthe façon cappuccino
24 godz. 30 min
Cocktail citron et thym
45 min
Recette du chef Eric Guérin : Royale de courge butternut, rémoulade pomme-courge tourteau, jus pomme livèche
1 Std. 20 Min
Bouchées de betterave, chèvre et pesto de roquette
30 min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 min
Gaspacho concombre, roquette et mousse wasabi
15 min
Gaspacho tomate-fraise
2 Std. 15 Min
Gaspacho tomate-abricot
1 Std. 20 Min
Soupe froide de melon à l’anis, yaourt de brebis au miel
1h 15min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2hod.