Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les gambas
- 2 gousses d'ail, dégermées
- ½ cm de gingembre frais, pelé et coupé en lamelles
- 1 c. à café de piment rouge en poudre
- ½ c. à café de garam masala en poudre
- ½ c. à café de curcuma en poudre
- le jus d'1/2 citron jaune
- 40 g d'huile d'olive
- du sel
- 12 gambas crues de belle taille
Le raïta
- 250 g de concombre, pelé
- ½ bouquet de coriandre fraîche, effeuillé
- ½ pomme Granny Smith, pelée et coupée en huit
- 1 c. à soupe de garam masala en poudre
- le jus d'1/2 citron jaune
- 250 g de yaourt nature (2 pots)
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1328 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chutney mangue-coriandre-citron vert
40min
Saumon et avocat sauce teriyaki
1u. 15min
Ceviche de poisson
30 min
Brochettes de crevettes marinées au lait de coco
1h 20min
Sauce raïta aux fruits
10 min
Glace à la citronnelle, tuile au wasabi et saumon fumé
5h 35 phút
Saumon épicé à la cubaine avec salsa tomate-avocat
30 min
Donburi aux tempura de crevettes et wakamé
1h
Petits flans vapeur de cabillaud à la thaïe
1 Std. 5 Min
Nage de saint-jacques à la citronnelle
30 min
Poulet gingembre-citron
1 Std. 5 Min
Curry vert de cabillaud
50min