Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les gambas
- 2 gousses d'ail, dégermées
- ½ cm de gingembre frais, pelé et coupé en lamelles
- 1 c. à café de piment rouge en poudre
- ½ c. à café de garam masala en poudre
- ½ c. à café de curcuma en poudre
- le jus d'1/2 citron jaune
- 40 g d'huile d'olive
- du sel
- 12 gambas crues de belle taille
Le raïta
- 250 g de concombre, pelé
- ½ bouquet de coriandre fraîche, effeuillé
- ½ pomme Granny Smith, pelée et coupée en huit
- 1 c. à soupe de garam masala en poudre
- le jus d'1/2 citron jaune
- 250 g de yaourt nature (2 pots)
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1328 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2h 30min
Salade de bœuf thaïe
30 min
Curry vert de cabillaud
50min
Marinade soja, citron, ail, gingembre
10min
Sardines grillées à la gremolata
35min
Pavé d'espadon et crudités à la thaïe
1 godz. 35 min
Sardines farcies aux épinards et aux tomates confites
45 min
Boulettes de bœuf au gingembre
45 min
Marinade pour poisson - Inspiration asiatique
5min
Salade thaïe aux crevettes
1h 25min
Vinaigrette au gingembre
10min
Marinade teriyaki (pour brochettes de porc à l'ananas)
12h 20min