Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ botte de cerfeuil frais
- ½ botte de ciboulette fraîche
- 16 radis roses, avec leurs fanes
- 1 botte de cives
- 135 g d'huile d'olive
- le jus d'une orange
- le jus d'un citron jaune
- du sel
- du poivre moulu
- 1200 g d'eau
- 1 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- 100 g de pois gourmands, équeutés
- 150 g de petits pois frais, écossés
- 150 g de haricots verts frais
- 200 g de brocoli, détaillé en bouquets
- 2 branches de céleri, coupées en petits morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1577.5 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1010.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouillon aux légumes, crozets et herbes
35min
Bowl de légumes tout vert
50min
Macaroni aux 5 légumes colorés
40min
Pâtes aux asperges et pesto
45min
Méli-mélo de légumes et son œuf poché
30min
Salade de boulgour au fenouil et à l'orange
35min
Minestrone de légumes verts
1h
Assiette italienne
1h 10 min
Petits légumes de printemps au bouillon
35min
Salade croquante de légumes nouveaux et œuf poché
1h
Crêpes aux fines herbes et aux asperges
35min
Minestrone de légumes aux petites pâtes
55min