Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ botte de cerfeuil frais
- ½ botte de ciboulette fraîche
- 16 radis roses, avec leurs fanes
- 1 botte de cives
- 135 g d'huile d'olive
- le jus d'une orange
- le jus d'un citron jaune
- du sel
- du poivre moulu
- 1200 g d'eau
- 1 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- 100 g de pois gourmands, équeutés
- 150 g de petits pois frais, écossés
- 150 g de haricots verts frais
- 200 g de brocoli, détaillé en bouquets
- 2 branches de céleri, coupées en petits morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1577.5 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1010.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Haricots, pommes de terre, betterave et chèvre
50 мин.
Champignons farcis
45min
Salade croquante de légumes nouveaux et œuf poché
1h
Salade croquante de printemps
40min
Blinis pomme de terre, sauce tomate-avocat
45min
Salade de petits légumes au chèvre
35min
Salade de haricots verts, menthe, feta et palette
55 Min
Pâtes fraîches à la fleur de courgette
1h 15 min
Salade de tomates au pesto de roquette
20min
Jardinière de légumes, pesto de menthe
45min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1u. 10min
Riz au basilic thaï
1h