Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ botte de cerfeuil frais
- ½ botte de ciboulette fraîche
- 16 radis roses, avec leurs fanes
- 1 botte de cives
- 135 g d'huile d'olive
- le jus d'une orange
- le jus d'un citron jaune
- du sel
- du poivre moulu
- 1200 g d'eau
- 1 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- 100 g de pois gourmands, équeutés
- 150 g de petits pois frais, écossés
- 150 g de haricots verts frais
- 200 g de brocoli, détaillé en bouquets
- 2 branches de céleri, coupées en petits morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1577.5 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1010.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Poireaux façon salade Caesar
40min
Salade de fèves au citron, amandes grillées et coriandre
35 min
Salade d'automne au chou-fleur
1h 5 min
Salade de chou-fleur et pois chiches
45min
Salade chaude de haricots verts et fruits de mer
35 min
Flétan à la chinoise
30 min
Salade croquante de légumes nouveaux et œuf poché
1h
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40min
Buddha bowl
40min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5min
Tartelettes printanières aux légumes
1h 10 min
Salade de poulet à l'orange
35 min