Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 5 petits-suisses
- 1 pincée de fleur de sel
- 50 g d'huile d'olive
- 2 oignons
- ½ bouquet de coriandre fraîche
- 1 citron jaune
- 400 g d'eau
- 800 g de fèves fraîches en cosses
- 500 g de petits pois frais
- 5 glaçons
- 100 g de pois gourmands
- du sel
- du poivre moulu
- beurre, pour le moule
- 35 g de crème fraîche
- 10 g de vinaigre balsamique
- 1 c. à soupe graines de sésame
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2507 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux épinards et citron confit
1 Std. 20 Min
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1h 45min
Quiche aux épinards, roquette et haddock
1h 15min
Flan de patate douce
40 min
Galettes de potimarron aux châtaignes
1h 15min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Falafels de fèves
1h
Pizza à la betterave
1 Std. 30 Min
Terrine épinard-brocoli
4 Std. 45 Min
Quiche légère aux légumes verts
1 Std. 30 Min
Soufflé de potiron aux épices douces
1h
Quiche verte au chèvre frais et aux épinards
2 godz. 20 min