Compatibele versies
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'asperges vertes
- 500 g d'eau
- 400 g de lait demi-écrémé
- 2 c. à café de cannelle en poudre
- 1 noix de muscade fraîchement râpée
- de la fleur de sel
- du poivre moulu
- 150 g de polenta
- 3 c. à soupe de mascarpone
- 4 filets d'huile d'olive
- 4 pincées de piment d'Espelette
- 16 tranches de bresaola
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1522 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Veau bolognaise et polenta
35 Min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 Min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 Min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min
Polenta aux olives
45 Min
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1 Std.
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 Min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 Min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Polenta au gorgonzola
25 Min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min