Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 feuilles de basilic frais
- 1 - 2 pincées d'origan déshydraté
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 700 g d'eau
- 180 g de haricots verts frais, coupés en deux ou quatre
- ½ c. à café de sel
- 150 g de quinoa
- 100 g de tomate, coupée en morceaux de 2 cm
- 50 g d'olives noires dénoyautées, coupées en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1108.4 kJ / 264.9 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 712.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de blé et légumes d'été
55 min
Salade de haricots verts, menthe, feta et palette
55 min
Salade de brocoli aux lardons, pommes et amandes
30min
Salade de blé au vinaigre balsamique
40min
Salade de pomme de terre, légumes et poulet
1 Std. 15 Min
Salade grecque
30min
Salade de pâtes aux courgettes
50min
Salade variée au quinoa
45min
Salade de quinoa aux légumes croquants
30min
Salade de blé aux petits légumes
35min
Salade de lentilles, feta et tomates
30min
Salade de quinoa, tomates, pois chiches et mozza
25 Min