Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de noix de pécan
- 40 g de sucre en poudre
- 500 g d'eau
- 350 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, pelées et coupées en cubes
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 6 feuilles de sauge fraîche, et un peu pour la finition
- 175 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à café de sel
- 100 g de crème liquide entière
- 120 g de gorgonzola, coupé en petits dés
- du poivre moulu
- 1 poire doyenné du comice bio
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2454 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 28 g
Alternatieve recepten
Risotto au pesto et au chèvre
30 min
Pâtes au gorgonzola
40 min
Pita épinards et feta
2 godz. 25 min
Mille-feuille de patate douce, truffe et beaufort
1 Std. 15 Min
Pâtes à la norma
1 Std. 45 Min
Salade de soba, brocoli, mangue, cajous et tofu
25 min
Curry de minibananes aux noix de cajou
1 godz. 5 min
Pizza au pesto de pistaches, fromage stracciatella et mortadelle
3h 10min
Patates douces rôties, yaourt aux herbes
45 Min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40 min
Raviolis pékinois au porc, champignons noirs et poireaux
45 Min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 Min