Compatibele versies
Salade de haricots verts, boulgour, tomates et amandes grillées
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 500 g de haricots verts frais
- 200 g d'eau bouillante
- 1 pincée de sel
- 200 g de boulgour
- 50 g d'amandes effilées
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de moutarde de Dijon
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de tomates cerise, coupées en deux
- 1 échalote, émincée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1571 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Salade de riz et poulet, vinaigrette tomate-basilic
40 Min
Salade d'épeautre à la grecque
30 Min
Salade de boulgour, betterave et œufs
45 Min
Salade de quinoa au poulet et pesto de roquette
30 Min
Salade de blé aux tomates, artichauts et olives
25min
Salade de boulgour aux haricots rouges et au thon
1h 5min
Salade de pâtes aux courgettes
50 Min
Salade de lentilles, chou-fleur et figues
40 Min
Buddha bowl multicolore
40 Min
Salade de boulgour, poivrons, abricots secs et amandes
45 Min
Salade de pomme de terre, pois gourmands, jambon et oignon rouge
35 Min
Salade de blé au vinaigre balsamique
40 Min