Compatibele versies
Salade de haricots verts, boulgour, tomates et amandes grillées
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 500 g de haricots verts frais
- 200 g d'eau bouillante
- 1 pincée de sel
- 200 g de boulgour
- 50 g d'amandes effilées
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de moutarde de Dijon
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de tomates cerise, coupées en deux
- 1 échalote, émincée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1571 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Mijoté de lentilles aux carottes et œufs mollets
30min
Salade de haricots verts, menthe, feta et palette
55min
Salade de quinoa au poulet et pesto de roquette
30min
Salade de riz et poulet, vinaigrette tomate-basilic
40min
Salade de lentilles, chou-fleur et figues
40min
Salade de boulgour aux fèves, sauce à l’artichaut et au tahini
50min
Salade de blé au vinaigre balsamique
40min
Salade de quinoa et haricots verts
30min
Salade de pâtes aux courgettes
50min
Salade kasha, lentilles corail et légumes d'été
40min
Salade de quinoa aux haricots et curcuma
30min
Salade de haricots verts, semoule et poulet pané
40min