Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1200 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de petits pois frais
- 150 g de carottes, coupées en rondelles
- 150 g de navet, coupé en dés
- 200 g de pâtes sèches, type spaghetti
- 20 g de beurre
- 20 g de pousses d'épinards frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1346.8 kJ / 319.3 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 456 mg
Alternatieve recepten
Haricots et riz au curry, sauce à l’avocat
40 Min
Gratin de patate douce et émincé de soja
45 Min
Gratin de champignons, courge et épinards
1 Std. 10 Min
Pâtes au jambon et haricots verts
40 Min
Poireaux au curry, riz semi-complet et œufs mollets
55min
Blanquette aux légumes
1h 25min
Gratin de choux de Bruxelles, maïs et lardons
55min
Riz fondant aux légumes
25 Min
Assiette aux blé, légumes verts, cabillaud et sauce aux herbes et fromage blanc
40 Min
Spaghetti complets, sauce aux lentilles et carottes
45 Min
Salade de haricots verts, boulgour, tomates et amandes grillées
35 Min
Pâtes aux légumes d'automne
50 min