Spaghetti aux légumes du printemps
TM6 TM5 TM31

Spaghetti aux légumes du printemps

2.6 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g de parmesan, coupé en morceaux
  • 1200 g d'eau
  • ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 150 g de petits pois frais
  • 150 g de carottes, coupées en rondelles
  • 150 g de navet, coupé en dés
  • 200 g de pâtes sèches, type spaghetti
  • 20 g de beurre
  • 20 g de pousses d'épinards frais

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1346.8 kJ / 319.3 kcal
Eiwitten
14.3 g
Koolhydraten
42.8 g
Vetten
9.8 g
Verzadigd vet
5.3 g
Vezels
5.5 g
Natrium
456 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten