Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1200 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de petits pois frais
- 150 g de carottes, coupées en rondelles
- 150 g de navet, coupé en dés
- 200 g de pâtes sèches, type spaghetti
- 20 g de beurre
- 20 g de pousses d'épinards frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1346.8 kJ / 319.3 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 456 mg
Alternatieve recepten
Couscous de légumes d’hiver au boulgour complet
55 Min
Spaghetti complets, sauce aux lentilles et carottes
45 min
Pâtes au jambon et haricots verts
40 Min
Pâtes aux légumes d'automne
50 Min
One pot pasta aux légumes du soleil
30 min
Penne aux asperges et au brocoli
30 min
Blanquette aux légumes
1 Std. 25 Min
Salade de haricots verts, boulgour, tomates et amandes grillées
35 min
Salade de riz aux petits pois et saumon mi-cuit
30 min
Mijoté de lentilles aux carottes et œufs mollets
30 min
Bowl de lentilles et légumes verts
40 Min
Pâtes aux poireaux et champignons
35 min