Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'amandes décortiquées
- 2 gousses d'ail
- 1 c. à café de romarin déshydraté et haché
- 25 g d'huile d'olive
- 20 g de câpres en saumure (optioneel)
- 20 olives vertes dénoyautées
- 6 tomates séchées, coupées en morceaux
- 1200 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 350 g de pâtes sèches, type spaghetti
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2255.5 kJ / 535.8 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 74.3 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 636.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de blé aux tomates, artichauts et olives
25 dk
Crème d’avocat au basilic, spaghetti complets
20 dk
Pâtes au gorgonzola
40 dk
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 Min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25 dk
Pâtes à la norma
1 godz. 45 min
Picadillo à la cubaine
50min
Quiche chèvre frais, ciboulette et olives vertes
1h 25min
Gnocchi à l'amatriciana
25 dk
Salade de penne à l'italienne
35 dk
One pot pasta au bleu et aux champignons
30 dk
Salade de pâtes au pesto de poivron
30 dk