Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en deux
- 15 g de gingembre frais
- 4 gousses d'ail
- 1 tomate, coupée en deux
- 15 g d'huile neutre
- 1 pincée de thym déshydraté
- ½ c. à café de curcuma en poudre
- ½ c. à café de concentré de tomate
- 1 c. à café de sel
- 800 g de légumes variés (carotte, patate douce, chou-fleur, aubergine, poivron, par ex.), coupés en morceaux
-
50
g de massalé en poudre (voir "Conseil(s)")
of 2 c. à soupe de massalé en pâte (voir "Information(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 572.8 kJ / 136.9 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 21.3 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 855.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Colombo de légumes
1 godz. 5 min
Pad thaï au poulet
2h
Rougail morue
25 Min
Tajine végétarien
35min
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35min
Nouilles végétaliennes sauce cacahuète
30min
Saumon à la sriracha et purée d'édamame-petits pois
1 Std. 20 Min
Tikka bowl façon dahl
55 min
Boulettes de lieu, coco et légumes verts
55 min
Curry de légumes (chou-fleur, courge, patate douce et panais)
1 godz. 5 min
Tajine de poulet et légumes d'été
45min
Poisson sauce coco
35min