Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en deux
- 15 g de gingembre frais
- 4 gousses d'ail
- 1 tomate, coupée en deux
- 15 g d'huile neutre
- 1 pincée de thym déshydraté
- ½ c. à café de curcuma en poudre
- ½ c. à café de concentré de tomate
- 1 c. à café de sel
- 800 g de légumes variés (carotte, patate douce, chou-fleur, aubergine, poivron, par ex.), coupés en morceaux
-
50
g de massalé en poudre (voir "Conseil(s)")
of 2 c. à soupe de massalé en pâte (voir "Information(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 572.8 kJ / 136.9 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 21.3 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 855.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle maison aux légumes et curry vert, sauce coco
1h 30 min
Nouilles végétaliennes sauce cacahuète
30 min
Tajine de poulet et légumes d'été
45 min
Gratin de spirales de patate douce au poulet
1h 10 min
Fettuccine aux légumes, sauce coco-curry
1h 30 min
Chakchouka à la feta
1h
Colombo de légumes
1 godz. 5 min
Tajine végétarien
35min
Goulasch aux légumes, pois chiches et chorizo
30 min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1h 20 min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45 min
Riz djerbien aux blancs de poulet
1h