Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 200 g d'avocats, coupés en morceaux
- 1 c. à café d'épices à chili
- 1000 g d'eau
- 250 g de riz basmati
- 250 g d'asperges vertes
- 3 capsules de graines de cardamome
- 300 g de haricots verts frais, éboutés
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 yaourts nature
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- ½ botte de ciboulette fraîche, ciselée
- sel
- poivre moulu
- 150 g de petits pois frais, écossés
- 75 g de mâche, lavée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1966 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de quinoa aux deux haricots
45min
Buddha bowl aux falafels de lentilles, grenade et légumes variés
24h 45min
Buddha bowl au boulgour, mangue, avocat et butternut
1h 45min
Riz aux légumes et tofu fumé
30 min
Légumes verts, menthe et œufs mollets
45min
Poke bowl
30 min
Quinoa aux aubergines et patates douces
45min
Salade de blé printanière au chèvre et au pesto
25min
Menu veggie - Aubergines en curry, lentilles corail, crème d'avocat et riz complet
1u. 15min
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50min
Légumes au quinoa
50min
Quinoa et brocoli, sauce chèvre-noisettes
40min