Compatibele versies
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 250 g de boulgour
- 600 g de patates douces, coupées en gros cubes
- 1 c. à café bombée de paprika
- 1 filet d'huile d'olive
- 300 g de chou-fleur, en morceaux
- 2 yaourts nature (250 g)
- 2 c. à soupe bombées de tahini (purée de sésame)
- du sel
- du poivre moulu
- 2 portions de pousses d'épinards (2 grosses poignées)
- ½ grenade, égrainée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2301 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu light - Bowl d'hiver au poulet et à la patate douce
1h 5min
One pot pasta brocolis-amandes
50min
Menu veggie - Avocado toasts aux pois chiches et tomates cerise
1sa
Curry végétarien
45 Min
Salade de soba, brocoli, mangue, cajous et tofu
25 dk
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45 Min
Falafels, boulgour aux fèves et yaourt au tahini
13h
Bowl de légumes tout vert
50min
Poke bowl
30 dk
Wraps de quinoa et sauce coriandre
40 dk
Buddha bowl aux falafels de lentilles, grenade et légumes variés
24 godz. 45 min
Buddha bowl au boulgour, mangue, avocat et butternut
1 godz. 45 min