![Wraps de quinoa et sauce coriandre Wraps de quinoa et sauce coriandre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/335de113-d935-47d4-b2ea-b451950a1b33/Derivates/16c05725-c7f1-494e-8f39-3a61b0608a60.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 200 g de quinoa
- 2 œufs
- 100 g de carotte, coupée en morceaux
- 1 oignon rouge, coupé en deux
- ½ concombre, coupé en dés
- 10 g de coriandre fraîche
- 250 g de yaourt nature
- 1 c. à soupe de moutarde
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 tortillas de maïs
- ½ laitue iceberg, émincée
- 2 c. à café de graines de sésame
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1241.8 kJ / 295.5 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 43.2 g
- Vetten
- 8.1 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bol complet aux légumes, quinoa et graines de lin
1 godz. 10 min
Menu light - Bowl d'hiver au poulet et à la patate douce
1h 5 min
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50min
Buddha bowl au quinoa et légumes variés
24h
Socca aux légumes d'été
55 min
Minitacos vegan
45 min
Salade de soba, brocoli, mangue, cajous et tofu
25 min
Bowl de légumes tout vert
50min
Riz aux légumes et tofu fumé
30 min
Buddha bowl aux falafels de lentilles, grenade et légumes variés
24 Std. 45 Min
Salade inca
50min
Salade de boulgour aux pois chiches
2 Std. 45 Min