Compatibele versies
Menu light - Salade aux figues, raisins, feta et quinoa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de raisins secs sultanines
- 50 g de cerneaux de noix
- 50 g d'oignon rouge
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- ½ bouquet de ciboulette fraîche
- 1000 g d'eau
- 100 g de quinoa rouge
- 100 g de quinoa blanc
- 300 g de figues fraîches, coupées en quartiers
- 150 g de feta, coupée en cubes
- 150 g de raisins blancs, coupés en deux
- 150 g de raisins noirs, coupés en deux
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1451 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Laab kai (Salade au poulet)
35 Min
Bowl de légumes tout vert
50 Min
Salade de saumon, quinoa, épinards et avocats
25min
Menu light - Bowl d'hiver au poulet et à la patate douce
1h 5min
Buddha bowl au boulgour, mangue, avocat et butternut
1 Std. 45 Min
Salade de poulet, avocat et ananas grillé
40 Min
Salade de quinoa aux pêches et mozzarella
30 Min
Aubergines grillées aux figues
1 Std.
Menu veggie - Avocado toasts aux pois chiches et tomates cerise
1 Std.
Salade de poulet, boulgour et clémentines
40 Min
Salade de courgette et pomme verte
10min
Salade de soba, brocoli, mangue, cajous et tofu
25min