Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 150 g de graines d'épeautre
- eau, pour les œufs
- 4 œufs
- 1 botte d'asperges vertes
- 150 g de petits pois frais ou surgelés
- 40 g d'amandes émondées
- 20 g de pignons de pin
- 40 g d'échalotes
- 5 brins de persil plat frais
- 50 g d'huile d'olive
- 20 g de vinaigre de vin
- 20 g de jus de citron
- 100 g de carotte, en tagliatelle
- 150 g de courgette, en tagliatelle
- 60 g de roquette
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1198 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45 min
Salade de sarrasin
25 Min
Salade d'épeautre à la grecque
30 min
Salade de sarrasin aux poivrons et feta
50 min
Salade de blé aux tomates, artichauts et olives
25 Min
Salade thaïe aux cacahuètes
40 min
Salade de lentilles, chou-fleur et figues
40 min
Buddha bowl de printemps au saumon fumé, sauce à l'avocat
40 min
Salade polenta, avocat et pousses d'épinard
1h 45min
Salade d'épeautre au poulet
1h 15min
Salade de saumon aux légumes, quinoa et feta
50 min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45 min