![Salade de quinoa aux haricots et curcuma Salade de quinoa aux haricots et curcuma](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f679eb66-8522-4eef-9c5b-8dd7156bf7cb/Derivates/b9a34cd8-a2c7-449b-8204-a12bebf46a78.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La salade de quinoa
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de quinoa
- 50 g de graines de tournesol
- 150 g de carotte, coupée en tronçons
- 50 g d'oignon nouveau
- 250 g de concombre, coupé en cinq
- 250 g de haricots blancs en boîte, égouttés et rincés
- 100 g de feuilles d'épinards frais
- 250 g de tomates cerise, coupées en deux
La vinaigrette au curcuma
- 2 c. à soupe vinaigre de cidre
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 50 g d'huile d'olive
- 20 g de jus de citron
- 1 c. à café de moutarde
- 3 pincées de poivre moulu
- 3 pincées de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1728.3 kJ / 414.8 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 33.5 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 931.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de courgette aux olives et feta
15min
Salade kasha, lentilles corail et légumes d'été
40 分钟
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45 分钟
Salade de nouilles, aubergines et mangue
1h 5min
Quinoa et légumes d'automne au tofu
55min
Salade de quinoa, tomates, pois chiches et mozza
25min
Salade de lentilles aux raisins, figues, potimarron et mozzarella aux herbes
1小时
Salade de quinoa et haricots verts
30min
Salade de blé aux tomates, artichauts et olives
25min
Salade inca
50min
Salade de saumon aux légumes, quinoa et feta
50min
Salade d'orge composée
40 分钟