![Tarte filo au chou-fleur et au mascarpone Tarte filo au chou-fleur et au mascarpone](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ede34d5e-d15d-4f92-94a8-bc937a6b5897/Derivates/6b7a8e2f-0a79-4049-a865-05f51d042240.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 400 g de chou-fleur, en fleurettes
- 50 g de beurre, en morceaux
- 2 œufs
- 100 g de mascarpone
- 5 brins de thym frais, effeuillés
- du sel
- du poivre moulu
- 6 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 150 g de feta, émiettée
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1983 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 34 g
Alternatieve recepten
Quiche aux poireaux, bleu et noix
3h 30 min
Strudel aux champignons, feta et épinards
1 Std. 45 Min
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
1h 15min
Petit flan de chou-fleur aux saint-nectaire et curry
1 Std.
Quiche aux fanes de radis
45 Min
Gratin de pâtes et chou-fleur au fromage
1 Std.
Quiche à l'endive et au lard
1h 15min
Quiche au brocoli, à la pancetta et au cheddar
2 Std. 20 Min
Quiche aux épinards et poivron rouge
1 Std.
Œufs mollets aux épinards gratinés à la crème de cheddar
55 Min
Quiche aux épinards et au fromage à raclette
1 Std.
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15min