![Mille-feuille de patate douce, truffe et beaufort Mille-feuille de patate douce, truffe et beaufort](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f16985d995895d3b2383b5893e37df12/Derivates/344a11c05956f1b9724a7c19289158ceb2a813fa.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'échalote, coupée en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g de beurre, et un peu pour le plat
- 30 g de vin blanc
- 1500 g de patates douces
- 350 g de crème liquide 35% m.g.
- 1 pincée de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 30 g de truffe noire fraîche, râpée
- 250 g de beaufort, en tranches de 2 mm
- 20 g de cheddar râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3592.3 kJ / 862.8 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 56 g
- Verzadigd vet
- 36 g
- Vezels
- 16.5 g
- Natrium
- 664.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1 Std. 5 Min
Tarte tatin carotte et ricotta
3 Std. 20 Min
Flan de carotte, gouda et cumin
50 Min
Gratin de courge et chorizo
1h 15min
Tourte au camembert
3 Std.
Pancakes aux champignons, mâche et ricotta
40min
Œuf poché sauce poulette
35 Min
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
1h 15min
Hachis de maïs
1 Std.
Gratin dauphinois au pesto rouge et comté
1 Std.
Gratin de nachos
1 Std.
Tarte au saint-nectaire
50 Min