Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'échalote, coupée en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g de beurre, et un peu pour le plat
- 30 g de vin blanc
- 1500 g de patates douces
- 350 g de crème liquide 35% m.g.
- 1 pincée de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 30 g de truffe noire fraîche, râpée
- 250 g de beaufort, en tranches de 2 mm
- 20 g de cheddar râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3592.3 kJ / 862.8 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 56 g
- Verzadigd vet
- 36 g
- Vezels
- 16.5 g
- Natrium
- 664.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1 godz. 5 min
Tarte tatin carotte et ricotta
3h 20min
Risotto au potimarron et aux saint-jacques
1h 30 min
Tatin de tomates cerise au chorizo
1sa 15 dk
Croque-monsieur aux champignons
2 godz. 10 min
Pancakes aux champignons, mâche et ricotta
40 min
Tartine de croissant aux oignons, burrata et jambon
12h 30min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50 min
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
1sa 15 dk
Strudel aux champignons, feta et épinards
1 Std. 45 Min
Gratin de courge et chorizo
1sa 15 dk
Lasagne chèvre-courgette
1h