Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'échalote, coupée en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g de beurre, et un peu pour le plat
- 30 g de vin blanc
- 1500 g de patates douces
- 350 g de crème liquide 35% m.g.
- 1 pincée de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 30 g de truffe noire fraîche, râpée
- 250 g de beaufort, en tranches de 2 mm
- 20 g de cheddar râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3592.3 kJ / 862.8 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 56 g
- Verzadigd vet
- 36 g
- Vezels
- 16.5 g
- Natrium
- 664.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Gratin de patate douce
50min
Croque-monsieur chèvre et pesto de basilic
35min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1 Std. 40 Min
Tarte tatin carotte et ricotta
3 godz. 20 min
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
1 Std. 15 Min
Tarte au roquefort, oignons caramélisés et noix
1h 10min
Gratin de figue, chèvre et pomme de terre
1h
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45min
Petit flan de chou-fleur aux saint-nectaire et curry
1h
Lasagne chèvre-courgette
1h