Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'échalote, coupée en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g de beurre, et un peu pour le plat
- 30 g de vin blanc
- 1500 g de patates douces
- 350 g de crème liquide 35% m.g.
- 1 pincée de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 30 g de truffe noire fraîche, râpée
- 250 g de beaufort, en tranches de 2 mm
- 20 g de cheddar râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3592.3 kJ / 862.8 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 56 g
- Verzadigd vet
- 36 g
- Vezels
- 16.5 g
- Natrium
- 664.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5min
Soufflé au munster et au cumin
1 Std. 10 Min
Frittata aux oignons caramélisés et fromage de chèvre
45min
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1h
Tarte aux figues, courgettes et mozzarella
45min
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
1h 15min
Gratin de courge et chorizo
1h 15min
Gratin dauphinois au pesto rouge et comté
1h
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45min
Tourte au camembert
3 Std.
Tarte tatin carotte et ricotta
3h 20min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35min