Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, en morceaux
- 250 g de farine de blé
- 125 g de beurre, coupé en dés
- 450 g d'eau
- 1 jaune d'œuf
-
1
c. à soupe d'origan déshydraté
of 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées - 1 pincée de sel
- 1 botte d'asperges vertes
- 200 g de filets de poulet
- 2 œufs
- 200 g de ricotta
- ½ bouquet d'estragon frais, effeuillé (réserver quelques feuilles pour la finition)
- du poivre moulu
- un peu de lait
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1991 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche aux tomates, épinards et ricotta
1h 30min
Tartelettes au chèvre, poireau et fenouil
45min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35min
Pizza courge, champignons et fromage à raclette
2h
Quiche poireau-saumon, pâte aux graines de lin
1h 35min
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1h
Pizza aux courgettes, chèvre et jambon de pays
1h 45min
Quiche au saumon et au brocoli
1h 40min
Quiche saumon-épinard-chèvre
1h
Feuilleté tressé haddock et poireau
1h 30min
Croustade lardons et champignons
1h 15min
Quiche saumon, épinards, feta
1h