Soufflé épinards-jambon
TM6 TM5

Soufflé épinards-jambon

4.6 (21 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 160 g de gruyère, coupé en morceaux
  • 300 g d'épinards surgelés
  • 30 g de fécule de pomme de terre
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 80 g de jaune d'œuf
  • 3 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre 5 baies
  • 120 g de blanc d'œuf
  • 2 tranches de jambon serrano
  • 6 tomates cerise

Voeding
per 1 portion
Calorieën
880.3 kJ / 211.3 kcal
Eiwitten
14.7 g
Koolhydraten
6.7 g
Vetten
13.8 g
Verzadigd vet
6.7 g
Vezels
1.7 g
Natrium
717.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten