Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La chapelure
- 50 g de pain rassis, coupé en morceaux
La cuisson de la morue
- 100 g de pain rassis de la veille, coupé en morceaux
- 100 g de lait
- 50 g d'huile d'olive
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 300 g de carottes, coupées en morceaux
- 400 g de morue dessalée, effilochée
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
La sauce béchamel
- 300 g de lait
- 60 g de farine de blé
- 30 g de beurre
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 200 g de crème
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1761 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45min
Crumble d'endives au roquefort
1h 5min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45min
Pipe rigate au kimchi et au fromage
50min
Lasagne de blanquette
2 Std. 40 Min
Assaisonnement aux légumes et épices
5min
Txilindron d'agneau
1h 15min
Cannelloni aux crevettes et fenouil
1h
Tourin blanchi (soupe bordelaise)
30min
Ragoût de champignons, saucisses et l'orge
55min
Lasagne au pain rassis
1h 45 min
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1h 15min