Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La chapelure
- 50 g de pain rassis, coupé en morceaux
La cuisson de la morue
- 100 g de pain rassis de la veille, coupé en morceaux
- 100 g de lait
- 50 g d'huile d'olive
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 300 g de carottes, coupées en morceaux
- 400 g de morue dessalée, effilochée
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
La sauce béchamel
- 300 g de lait
- 60 g de farine de blé
- 30 g de beurre
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 200 g de crème
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1761 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Hachis de poulet et polenta
45 min
Aumônières au poulet
1 godz. 35 min
Curry thaï de bœuf, pois gourmands et riz
1 Std. 15 Min
Fricassée de poulet
55min
Risotto aux fruits de mer au Gochujang
1h
Poulet chasseur revisité
2 godz. 15 min
Mijoté de dinde à la harissa, boulgour et amandes aux fèves
35min
Risotto aux moules et algues, brochettes de saint-jacques et chorizo
35min
Ragoût aux épinards, au porc et au poisson fumé
45 min
Soupe de fruits de mer irlandaise
45 min
Nage de saint-jacques et gambas
1h
Parmentier de canard, oignons et curry
1h