Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon, coupé en deux
- 120 g de beurre demi-sel, dont 70 g en morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 2 homards
- 3 jaunes d'œufs
- 70 g de cidre brut
- 10 g de vinaigre de cidre
- 1 pincée poivre blanc, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1831.4 kJ / 437.7 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 37.9 g
- Verzadigd vet
- 23 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 444.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tajine de calamar aux poivrons
45 Min
Salade de poulpe et de poivrons
2 godz.
Chemin de fer
3hod. 20min
Œufs cocotte façon chakchouka
35 Min
Sauce marchand de vin
1h 15min
Bouillon volaille riche en collagène
12h 10min
Homard rôti et sauce au cidre
45 Min
Carpaccio d'ananas avec sorbet rose
20 Min
Bœuf carotte en cuisson lente
3h
Cuisse de canard aux légumes, sauce aux myrtilles
3h 30 min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2 Std. 20 Min
Feuilletés aux fruits de saison
Ninguna valoración