Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon, coupé en deux
- 120 g de beurre demi-sel, dont 70 g en morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 2 homards
- 3 jaunes d'œufs
- 70 g de cidre brut
- 10 g de vinaigre de cidre
- 1 pincée poivre blanc, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1831.4 kJ / 437.7 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 37.9 g
- Verzadigd vet
- 23 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 444.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Entrecôte et risotto aux champignons
40min
Blanquette de veau
1 Std.
Pho complet de bœuf
3h 50min
Couscous d'agneau aux légumes verts
1 godz. 5 min
Caille, sauce à l'orange et carotte
45min
Cabillaud aux patates douces et à la courgette, sauce à l'orange
35min
Magret de canard au maroilles et à la bière
30min
Lotte à la provençale
50min
Virgin Blue Lagoon
35min
Linguine alle vongole
45min
Ris de veau aux oignons nouveaux
3 Std.
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1h 45min