Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 150 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 20 g de beurre
- 1000 g de pommes de terre
- 500 g de cabillaud, coupé en morceaux (3 cm)
- 500 g de saumon frais, coupé en morceaux (3 cm)
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- 250 g de vin blanc
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 20 g d'eau
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 dose de safran
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2420 kJ / 578.5 kcal
- Eiwitten
- 37.5 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 27.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 15.7 g
- Natrium
- 1.3 mg
Alternatieve recepten
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1u. 45min
Baeckeoffe aux poissons
1u. 45min
Frozé
25min
Entremets pistache et rhubarbe
12 godz.
Saumon poêlé sauce tomates cerise et épinards
35min
Gratin à la courge et au merlu, crème à la ciboulette
45 Min
Minigratin aux mirabelles, ricotta et amandes
45 Min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 Min
Papillote de poisson au citron, carottes et riz
40min
Saumon en croûte de pesto de tomates séchées et riz aux légumes
40min
Cuisses de poulet braisées à la bière
1 Std. 30 Min
Lotte crémeuse au safran
3h 35 min