Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g d'oignons, coupés en deux
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 150 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 20 g de beurre
- 1000 g de pommes de terre
- 500 g de cabillaud, coupé en morceaux (3 cm)
- 500 g de saumon frais, coupé en morceaux (3 cm)
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- 250 g de vin blanc
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 20 g d'eau
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 dose de safran
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2420 kJ / 578.5 kcal
- Eiwitten
- 37.5 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 27.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 15.7 g
- Natrium
- 1.3 mg
Alternatieve recepten
Saumon en croûte de tomates et riz aux légumes
30min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55min
Chou frisé à l'italienne en cocotte
1 Std. 50 Min
Gratin de pomme au calvados
45 Min
Cabillaud au chorizo
35min
Poulet rôti et ses légumes
1 Std. 10 Min
Gratin de poissons à la choucroute
40min
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55min
Boulettes de lieu, coco et légumes verts
55min
Saumon poêlé sauce tomates cerise et épinards
35min
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1 Std. 45 Min
Baeckeoffe aux poissons
1 Std. 45 Min