Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 brins de persil frais
- 70 g de carotte, coupée en morceaux
- 300 g de lentilles vertes du Puy, sèches
- 950 g d'eau
- 4 pavés de saumon frais
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 70 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de bleu d'Auvergne, en morceaux
- ½ cube de bouillon de volaille
- 50 g d'échalotes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3131.8 kJ / 748.8 kcal
- Eiwitten
- 51.3 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 41.5 g
- Verzadigd vet
- 15.8 g
- Vezels
- 14.5 g
- Natrium
- 940 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche aux épinards et feta
1j 20 menit
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45 Min
Lassi au concombre
5 min
Salade de courgette, riz et thon
25 min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1j
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55 Min
Poisson vapeur au citron et légumes
40 min
Bouillon aux patates douce, poireaux, piment d'Espelette et à l'ail
50 menit
Papillote de poisson au citron, carottes et riz
40 min
Brandade de merlan à la moutarde
1 Std. 15 Min
Cabillaud à la moutarde, riz et sauce tomate
25 min
Cabillaud vapeur sauce crevettes et tagliatelle de courgette
50 menit