Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 brins de persil frais
- 70 g de carotte, coupée en morceaux
- 300 g de lentilles vertes du Puy, sèches
- 950 g d'eau
- 4 pavés de saumon frais
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 70 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de bleu d'Auvergne, en morceaux
- ½ cube de bouillon de volaille
- 50 g d'échalotes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3131.8 kJ / 748.8 kcal
- Eiwitten
- 51.3 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 41.5 g
- Verzadigd vet
- 15.8 g
- Vezels
- 14.5 g
- Natrium
- 940 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Semoule de chou-fleur aux crevettes
15 Min
Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives
35 Min
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55 Min
Saumon et sauce aux petits pois
25min
Poulet mariné aux herbes fraîches et salade printanière
2u. 40min
Salade de brocoli et pomme au bœuf
25min
Haricots blancs à la tomate et au chorizo, poisson vapeur et crème à l'orange
1 Std.
Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois
25min
Soupe de poireau gratinée
55 Min
Petit salé aux lentilles
1 Std. 10 Min
Ragoût de poulet colombien
2 Std. 20 Min
Poisson sauce coco
35 Min