Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 pincées de sel
- 10 pincées de poivre moulu
- 6 filets de bar
- 600 g de champignons de Paris frais
- 500 g de poireaux, coupés en tronçons
- 50 g d'échalotes
- 100 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- 30 g de farine de blé
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1472.1 kJ / 351.8 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 21.9 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 378.3 mg
Alternatieve recepten
Brochettes de crevettes, riz et légumes verts
1 Std. 40 Min
Salade alsacienne revisitée sur sablé parmesan
1 godz.
Recette du chef Eric Guérin : Lotte champignons noisettes, panais, jus de champignon sarrasin et condiment ail
1 Std. 30 Min
Papillote de merlan et semoule de légumes
25 min
Poêlée de saint-jacques, purée de patate douce épicée et beurre d'orange
35 min
Mijoté de lapin et purée de patate douce
1sa 5 dk
Avocat avec œuf et tartare de saumon
45 min
Poisson vapeur, riz et légumes sauce au curry
40 min
Dos de cabillaud à l’orange, semoule parfumée
35 min
Dorade sébaste à la tomate, riz aux carottes
50 Min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 min
Cabillaud aux patates douces et à la courgette, sauce à l'orange
35 min