Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille ou minimum 3 heures avant
- 1 pistil de safran
- 200 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
Le jour même
- 400 g d'eau
- 400 g de poireaux, coupés en tronçons (2 cm)
- 600 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 996 kJ / 237.5 kcal
- Eiwitten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 421 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous de poissons et de fruits de mer au safran
1 godz. 25 min
Saumon aux tomates séchées
30min
Boulettes de lieu, coco et légumes verts
55 min
Txilindron d'agneau
1 godz. 15 min
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1 godz. 45 min
Poêlée de saint-jacques, purée de patate douce épicée et beurre d'orange
35min
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3h 20min
Paupiette de la mer au vin blanc
45 min
Morue à la méditerranéenne
1 godz. 25 min
Nage de noix de saint-jacques aux panais et à la vanille
1h
Matelote de roussette au vin rouge
1 godz. 30 min
Lotte à la provençale
50 min