Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille ou minimum 3 heures avant
- 1 pistil de safran
- 200 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
Le jour même
- 400 g d'eau
- 400 g de poireaux, coupés en tronçons (2 cm)
- 600 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 996 kJ / 237.5 kcal
- Eiwitten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 421 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet de bar sauce aux courgettes
1j
Lotte à la diepoise
40 min
Lotte à la provençale
50 menit
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1 Std. 15 Min
Boulettes de lieu, coco et légumes verts
55 Min
Turbot sauce salsa
40 min
Feuilleté de saint-jacques au chou vert
1j 25 menit
Brochette de langoustines et leur bisque, blé aux petits légumes
1 Std. 15 Min
Thon mariné à l'asiatique snacké
45 Min
Lotte vapeur façon tajine
1 Std. 45 Min
Osso-buco de lotte
45 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min