![Lotte crémeuse au safran Lotte crémeuse au safran](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f7c65c147d16e1b976c645b660263225/Derivates/851bd9a6e729da6a90d2f653eccda57cb13a10f4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille ou minimum 3 heures avant
- 1 pistil de safran
- 200 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
Le jour même
- 400 g d'eau
- 400 g de poireaux, coupés en tronçons (2 cm)
- 600 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 996 kJ / 237.5 kcal
- Eiwitten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 421 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Riz au lait gratiné aux pommes
1h
Homard rôti et sauce au cidre
45min
Rougail morue
25min
Nage de saint-jacques et gambas
1h
Cabillaud au chorizo
35min
Cocotte de lotte au curry et légumes
1h
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1h 45min
Curry de cabillaud à la noix de coco
25min
Flammekueche aux graines de lin avec saumon, champignons et salade de roquette
40min
Crevettes à la vanille
25min
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45min
Soupe de moules au curry
45min