Compatibele versies
Saint-pierre en double cuisson, mousseline de panais et beurre d'agrumes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 d'échalotes
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 20 g de jus de citron
- 200 g d'eau
- 800 g de jus d'orange
- 400 g de panais, coupés en morceaux
- 300 g de saint-pierre, détaillé en 4 aiguillettes (2 filets)
- 20 g d'huile d'olive
- 110 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 70 g de lait
- 4 pincées de sel
- 3 pincées de noix de muscade en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4851 kJ / 1165 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 80 g
- Verzadigd vet
- 44.5 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 1803.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Turbot au beurre d'orange et purée carotte-coco
55min
Lotte en croûte de fromage basque et purée de pommes de terre au chorizo
1h
Sandre en croûte de légumes et purée de chou-fleur
40 min
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40 min
Cabillaud au pistou et légumes confits
50 min
Filet de sandre au beurre blanc
45 min
Saint-pierre en croûte d'herbes
1h 10min
Bar et topinambours rôtis, purée de panais
1 Std. 30 Min
Bar vapeur, couscous à l'orange et au cresson
35 min
Escalopes de bar et mousseline d'artichaut
1 Std. 30 Min
Truite farcie au maroilles
1h
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35 min