Compatibele versies
Saint-pierre en double cuisson, mousseline de panais et beurre d'agrumes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 d'échalotes
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 20 g de jus de citron
- 200 g d'eau
- 800 g de jus d'orange
- 400 g de panais, coupés en morceaux
- 300 g de saint-pierre, détaillé en 4 aiguillettes (2 filets)
- 20 g d'huile d'olive
- 110 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 70 g de lait
- 4 pincées de sel
- 3 pincées de noix de muscade en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4851 kJ / 1165 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 80 g
- Verzadigd vet
- 44.5 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 1803.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse de chèvre frais, chair de crabe et avocat, sauce Passion
30min
Filet de sandre au beurre blanc
45min
Magret de canard aux fruits de la Passion, purée de betterave
45min
Paupiettes de saumon vapeur et carottes
40min
Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé
50min
Filet de dorade grise à la normande
1 Std.
Magrets rôtis au pomélo, purée de céleri
2h
Filet mignon de veau à la framboise, mousseline de céleri rave.
45min
Duo de poissons au beurre blanc et petits légumes
1 Std.
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35min
Turbot au beurre d'orange et purée carotte-coco
55 min
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40min