Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon rouge, coupé en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g d'eau
- 300 g d'asperges, en tronçons (3 cm)
- 500 g de dos de cabillaud, coupé en quatre
- 250 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- du sel
- du poivre moulu
- 5 tiges de cerfeuil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 963 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Papillotes de poisson aux légumes et aïoli au yaourt
35min
Filet de bar, salsa artichaut et jus de palourdes
50min
Nage de noix de saint-jacques aux panais et à la vanille
1h
Saumon vapeur et purée de petits pois
30min
Limande-sole meunière et fondue de poireaux
45 Min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30min
Saumon au caviar rouge, sauce à la vodka
55min
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55min
Pavé de saumon et son fenouil confit à l'orange
50min
Médaillons de lotte à l'ail des ours
55min
Flétan à la chinoise
30min
Papillotes de lieu noir
45 Min