Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon rouge, coupé en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g d'eau
- 300 g d'asperges, en tronçons (3 cm)
- 500 g de dos de cabillaud, coupé en quatre
- 250 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- du sel
- du poivre moulu
- 5 tiges de cerfeuil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 963 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saumon à la sauce japonaise et légumes verts
30 Min
Eglefin vapeur au riz et carottes nouvelles
35 Min
Coquillages en vapeur de citron et salade de roquette
1 Std.
Papillote de bar aux épinards, sauce curcuma et purée de carotte
45 分钟
Spaghetti aux palourdes et à l'encre de seiche
40 min
Dos de cabillaud aux vapeurs de menthe et citronnelle (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 7)
2h
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1 Std.
Papillotes de truite, menthe et courgettes
30 Min
Solettes meunière
25 Min
Cabillaud au pistou et légumes confits
50 min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 min
Asperges à la flamande
25 Min