![Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BA06E7E9-7E70-41F9-9550-D6B882B69424/Derivates/192374b8-a86a-408c-8bd6-ada26571488a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'olives noires ou violettes dénoyautées
- le jus d'un citron jaune
- 25 g d'huile d'olive, et 2 filets pour la finition
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- du sel
- du poivre moulu
- 1000 g d'eau
- 250 g de riz basmati
- 450 g de fenouil, en fines lamelles
- 4 filets de bar (125 g chacun)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2041 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Saumon au fenouil et sauce au yaourt
1h
Saumon au fenouil
40min
Papillotes de merlan, quinoa et tapenade
30min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1h 15 min
Papillotes de pavés de turbot aux agrumes
45min
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40min
Thon au pesto rouge et purée d'artichauts
35min
Tajine de pintade au fenouil
1h 15 min
Tajine de lotte au fenouil
1u. 45min
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55 Min
Sardines grillées à la gremolata
35min
Papillotes de saumon, couscous et épinards
45min