Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de blettes
- 1 gousse d'ail
- 10 g de gingembre, en tranches fines
- 1 oignon, coupé en deux
- 150 g de carottes, coupées en morceaux (3 cm)
- 80 g de blanc de poireau, coupé en morceaux
- 10 g d'huile végétale
- 150 g de céleri-rave
-
1
c. à café bombée de fond de légumes maison
of 1 cube de bouillon de légumes - 300 g d'eau
- 10 g de jus de citron fraîchement pressé
- 2 brins de persil frais, équeutés
- sel, pour la finition
- ¼ c. à café de poivre moulu
- jus de citron fraîchement pressé, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 569 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 1528 mg
Alternatieve recepten
Soupe au chou et boulettes de blanc de volaille
1 Std. 45 Min
Choux farcis au quinoa rouge
1 godz. 5 min
Mijoté de choux de Bruxelles au boulgour et noisettes
40 min
Marmite d'épeautre aux légumes et saucisse de soja
1h 30 min
Soupe de lentilles aux blettes et au citron
50 min
Potée de légumes
1h 30 min
Cassolette de légumes et œuf mollet
55 min
Salade de chou-fleur et pois chiches
45 min
Cassoulet veggie
25 godz. 25 min
Potée de haricots fumés
30 min
Potée végétarienne
1h
Soupe danoise aux pois cassés
1h