Compatibele versies
Potimarrons farcis au veau, champignons et épinards
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 mini potimarrons (150 g chacun)
- 500 g d'eau
- 350 g de sauté de veau
- 1 oignon, coupé en quatre
- 250 g de champignons de Paris frais
- 50 g d'épinards frais
- 4 brins d'estragon frais, effeuillés
- 150 g de crème épaisse, 10% m.g.
- sel
- poivre moulu
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 951 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Courge butternut farcie au poulet
1h 15min
Cabillaud aux choux, gremolata à l'orange et au persil
40min
Purée potiron-orange
30min
Papillote de thon dans une feuille de chou
55min
Céleri-branche sauté, sauce asiatique et riz complet
1h
Flan de patate douce-carotte à la vapeur et crème au safran
50min
Flans sucrés de patate douce et épices douces
2h
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1h 35min
Mille-feuille de topinambour au quinoa
30min
Purée de carotte, filet de merlu, gremolata persil-citron
50min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55min
Butternut au pesto de graines de courge
40min