Compatibele versies
Potimarrons farcis au veau, champignons et épinards
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 mini potimarrons (150 g chacun)
- 500 g d'eau
- 350 g de sauté de veau
- 1 oignon, coupé en quatre
- 250 g de champignons de Paris frais
- 50 g d'épinards frais
- 4 brins d'estragon frais, effeuillés
- 150 g de crème épaisse, 10% m.g.
- sel
- poivre moulu
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 951 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Fondue poireau-épinard, œuf au plat et morbier
20 min
Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives
35 min
Courge butternut farcie au poulet
1h 15min
Tatin de navets
10sa
Gratin à la courge et au merlu, crème à la ciboulette
45 min
Sole, topinambours et épices
55 Min
Butternut au pesto de graines de courge
40 Min
Tartelettes aux blettes et aux crevettes
1 godz. 35 min
Risotto de sarrasin aux fruits de mer
30 min
Potée de légumes
1hod. 30min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 Min
Brandade de lieu à la patate douce
1hod.