Compatibele versies
Potimarrons farcis au veau, champignons et épinards
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 mini potimarrons (150 g chacun)
- 500 g d'eau
- 350 g de sauté de veau
- 1 oignon, coupé en quatre
- 250 g de champignons de Paris frais
- 50 g d'épinards frais
- 4 brins d'estragon frais, effeuillés
- 150 g de crème épaisse, 10% m.g.
- sel
- poivre moulu
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 951 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Purée butternut-noisettes
50min
Céleri-branche sauté, sauce asiatique et riz complet
1h
Courge butternut farcie au poulet
1h 15min
Boudins de poisson aux épinards et légumes vapeur
50min
Tarte fine aux carottes, poireaux et yaourt
1 Std. 30 Min
Filets de maquereau à la moutarde et légumes d’hiver
35 min
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1h 35min
Merlan et purée de céleri-rave
35 min
Caviar de potiron au cumin
35 min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Sauté de veau au curry, pommes de terre et choux de Bruxelles
1h
Purée potiron-orange
30min