Compatibele versies
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème de chorizo
- 150 g de crème liquide entière ou légère
- 50 g de chorizo, coupé en morceaux
Le poisson et le chou
- 500 g de chou rouge, coupé en gros morceaux
- 100 g de chorizo, détaillé en cubes
- 100 g de raisins secs
- 150 g d'eau
- 6 filets de poisson blanc, type grenadier
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1295.7 kJ / 310.5 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 14.3 g
- Vetten
- 17.8 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1h
Cocotte de légumes anciens glacés au miel
40 Min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13u.
Gratin de céleri aux poires et au canard
13u.
Porc aux navets, au miel et à l'orange
40 Min
Chou chinois aux crevettes
40 Min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min
Courge spaghetti sauce chorizo
1h 20min
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1h
Purée céleri-pomme
45min
Mousseline de céleri-rave
45min
Filet mignon de veau à la framboise, mousseline de céleri rave.
45min