Compatibele versies
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème de chorizo
- 150 g de crème liquide entière ou légère
- 50 g de chorizo, coupé en morceaux
Le poisson et le chou
- 500 g de chou rouge, coupé en gros morceaux
- 100 g de chorizo, détaillé en cubes
- 100 g de raisins secs
- 150 g d'eau
- 6 filets de poisson blanc, type grenadier
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1295.7 kJ / 310.5 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 14.3 g
- Vetten
- 17.8 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet de canard, navets à l'orange glacés au miel
55 Min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35 Min
Cocotte de légumes anciens glacés au miel
40 min
Rillettes de canard et bavarois à la courge
13 godz.
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50 menit
Chou chinois aux crevettes
40 min
Sole, topinambours et épices
55 Min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 Min
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
1j
Chou frisé à l'italienne
1h 50min
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35 Min
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35 Min