Compatibele versies
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème de chorizo
- 150 g de crème liquide entière ou légère
- 50 g de chorizo, coupé en morceaux
Le poisson et le chou
- 500 g de chou rouge, coupé en gros morceaux
- 100 g de chorizo, détaillé en cubes
- 100 g de raisins secs
- 150 g d'eau
- 6 filets de poisson blanc, type grenadier
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1295.7 kJ / 310.5 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 14.3 g
- Vetten
- 17.8 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35 min
Sole, topinambours et épices
55 min
Gratin de céleri aux poires et au canard
13 Std.
Butternut à la cannelle, œuf mollet
45 min
Salade de haddock, mâche et pomme de terre
45 min
Céleri et pommes aux gésiers de canard
15 min
Salade de quinoa aux maquereaux et à l'orange
30min
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55 min
Bar au beurre de groseilles
55 min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Purée céleri-pomme
45 min
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40 min