Compatibele versies
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème de chorizo
- 150 g de crème liquide entière ou légère
- 50 g de chorizo, coupé en morceaux
Le poisson et le chou
- 500 g de chou rouge, coupé en gros morceaux
- 100 g de chorizo, détaillé en cubes
- 100 g de raisins secs
- 150 g d'eau
- 6 filets de poisson blanc, type grenadier
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1295.7 kJ / 310.5 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 14.3 g
- Vetten
- 17.8 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée de céleri
25min
Mousseline de céleri-rave
45 Min
Purée céleri-pomme
45 Min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13h
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
1 Std.
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 Min
Filet de canard, navets à l'orange glacés au miel
55min
Magrets rôtis au pomélo, purée de céleri
2h
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 Min
Gratin de céleri aux poires et au canard
13h
Porc aux navets, au miel et à l'orange
40 Min
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35 Min