Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 180 g de haricots blancs secs, type mojettes
Le jour même
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 130 g de carottes, coupées en tronçons
- 100 g de blanc de poireau, coupé en tronçons
- 70 g de céleri-rave, détaillé en dés
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 4 tranches de jambon cru, type jambon de Vendée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 610.8 kJ / 146.2 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potage Saint-Germain
45 Min
Velouté haricots blancs, carottes et céleri-rave
35 Min
Velouté de pois cassés et speck croustillant
4 Std. 10 Min
Soupe de pois cassés au lait de coco
30min
Brandade de haddock
50min
Soupe corse
13h 15min
Soupe paysanne au lard
55 Min
Soupe complète aux pois chiches, poireau et chorizo
35 Min
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20 Min
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1 Std. 5 Min
Soupe danoise aux pois cassés
1h
Velouté de haricots tarbais au chorizo
12h