Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 180 g de haricots blancs secs, type mojettes
Le jour même
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 130 g de carottes, coupées en tronçons
- 100 g de blanc de poireau, coupé en tronçons
- 70 g de céleri-rave, détaillé en dés
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 4 tranches de jambon cru, type jambon de Vendée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 610.8 kJ / 146.2 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe d'alpage
40min
Soupe de haricots blancs
20 min
Garbure du Béarn
1h 10min
Soupe paysanne au lard
55min
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20 min
Soupe complète aux pois chiches, poireau et chorizo
35 Min
Tourin à l'ail
25 min
Le chiard aux poutines
1h 35 min
Potage Saint-Germain
45min
Velouté haricots blancs, carottes et céleri-rave
35 Min
Garbure
1h 10min
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1 godz. 5 min