Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 150 g de lardons
- 50 g de vin blanc
- 450 g de petits encornets entiers, lavés et leur tête
- 400 g de petits artichauts frais et entiers, coupés en deux
- 10 brins de persil frais, ciselés
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1326 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Lotte à la diepoise
40 Min
Seiche sauce au vin rouge
1h 5min
Thon basquaise
30min
Seiche à la sauce tomate
1h 15min
Salade de raie
1h 45 min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35 Min
Anneaux de calamar au vin rouge
1h
Brandade de morue et persillade
50min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15min
Calamars vapeur à la catalane
35 Min
Lotte vapeur façon tajine
1h 45 min
Encornets à la provençale
55min