Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes, coupées en petits morceaux
- 20 g de beurre
- 150 g de vin blanc
- 200 g de fumet de poisson
- 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 200 g de blanc de poireau, coupé en rondelles fines
- 200 g de champignons de Paris frais, émincés
- sel
- poivre moulu
- 150 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
- ½ c. à café de curcuma en poudre
- 15 g de fécule de maïs, type Maïzena, diluée dans 2 c. à soupe d'eau froide
- 2 brins de cerfeuil frais, équeutés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1117 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Velouté de moules au safran
40min
Gratin de moules au curry
50min
Gambas au romarin
40min
Cassoulet de la mer
50min
Gratin de poissons à la choucroute
40min
Bouillon de crevettes aux algues
45min
Tajine de lotte au fenouil
1h 45min
Calamars farcis comme en Algarve
1h 10min
Soupe de poisson de Majorque
40min
Parmentier gratiné de moules et chou-fleur
1h 30min
Brandade de chou vert aux deux poissons
1h