Compatibele versies
Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de gigot d'agneau, coupé en morceaux (restes cuits de gigot)
- 500 g de panais, coupés en morceaux
- 300 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 300 g de lait
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de chapelure
- 40 g de beurre, en parcelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1071.8 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 22.2 g
- Vetten
- 10.8 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Porc aux navets, au miel et à l'orange
40 min
Osso-buco gremolata à l'orange
1 Std. 15 Min
Cocotte de légumes anciens glacés au miel
40 min
Rôti de porc aux herbes et jambon
1 Std. 50 Min
Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé
50min
Effiloché de lapin à la moutarde et champignons, poêlée de spaetzle
1h 30min
Cuisse de dinde aux légumes nouveaux
1 Std. 15 Min
Parmentier de boudin aux pommes
1h
Saumon au fenouil et sauce au yaourt
1h
Gratin de courge spaghetti à la merguez
1 godz. 35 min
Osso-buco aux agrumes
1 Std. 20 Min
Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé
50min