Compatibele versies
Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de gigot d'agneau, coupé en morceaux (restes cuits de gigot)
- 500 g de panais, coupés en morceaux
- 300 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 300 g de lait
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de chapelure
- 40 g de beurre, en parcelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1071.8 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 22.2 g
- Vetten
- 10.8 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1h 10 min
Magrets rôtis au pomélo, purée de céleri
2 Std.
Risotto aux bigorneaux
45min
Navarin d'agneau printanier
1h 25 min
Cocotte de légumes anciens glacés au miel
40min
Gratin de céleri aux poires et au canard
13u.
Mijoté de lotte aux épices
50min
Poireaux et conchiglioni farcis au veau
1h 10 min
Osso-buco aux agrumes
1 godz. 20 min
Feuilleté tressé haddock et poireau
1h 30min
Saumon en croûte au cresson
2h 5min
Œufs cocote à l'oseille
40min